Amplasată în Benidorm, la 100 m de plaja Poniente, Hotel Voramar este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Hotel Voramar includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Hotel Voramar sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Hotel Voramar oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria mediteraneană de la Hotel Voramar propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Hotel Voramar oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Hotel Voramar organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Hotel Voramar este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Hotel Voramar oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Alicante, situat la o distanță de 46 km.

Cele mai apropiate atracții de Hotel Voramar sunt: Benidorm Municipal Market - 100 m, Plaza Mayor - 200 m, Church of San Jaime and Santa Ana - 300 m.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Voramar, Costa Blanca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate