Charter Dubai - Hotel Hyatt Regency Dubai, cu plecare din Cluj Napoca

Hyatt Regency Dubai se află in cartierul de patrimoniu, la cel mult 5 minute de mers pe jos de renumitele piețe de aur, mirodenii și textile. Acest hotel de lux oferă restaurant rotativ, patinoar privat și WiFi gratuit.

Camerele de lux au mobilier elegant și vedere frumoasă. Unele camere includ zonă de relaxare, cu minibar și TV prin satelit.

Club Olympus Fitness & Spa de la Hyatt Regency oferă sală modernă de sport și terenuri de tenis. Serviciile de spa includ o gamă largă de masaje de relaxare.

Hotelul pune la dispoziție restaurantul de pe acoperiș Al Dawaar, singurul restaurant rotativ din Dubai. La Miyako puteți să savurați mancăruri din bucătăria japoneză autentică. The Kitchen servește mancăruri internaționale. Oaspeții pot să se relaxeze la lounge-ul de karaoke, să urmărească evenimente sportive live la barul sportiv, să savureze o selecție rafinată de băuturi sau să opteze pentru viața de noapte renumită.

Hyatt Regency Dubai - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internațional Dubai. Stația de metrou Gold Souq este la doar 7 minute de mers pe jos de hotel sau la cateva minute cu serviciul gratuit de transfer, oferit in funcție de disponibilitate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hyatt Regency Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate