Descriere: Hotelul Tzante este un hotel modern de 56 de camere, in zona animata a statiunii Laganas. Este recomandat in special pentru tinerii doritori de petreceri.

Tip masa:  Mic dejun

Localizare: Hotelul Tzante este situate in statiunea Laganas la 8 km fata de Aeroport si doar 50 m fata de plaja.

Plaja: publica cu nisip, sezlonguri si umbrelute contra cost.
Facilitati generale: receptie doar 16 ore, restaurant, mancare la pachet, camera de jocuri cu billiard si tenis de masa, magazine, piscine, bar la piscine.

Dotari camere: camerele au fost complet remobilate in 2015 si sunt dotate cu pat dublu sau 2 paturi, patul suplimentar se adauga la cerere, aer conditionat, LCD/satelit, WIFI - inclus, telefon, safe inclus, minifrigider- inclus, kettle, baie cu dus.

Servicii cu plata: bar, billiard, 

Pagina web: https://www.tzantehotel.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - ZAKYNTHOS (DUMINICA) 2024 Timisoara - Zakynthos; TAXE AEROPORT; Avion ZAKYNTHOS - TIMISOARA (DUMINICA)2024 Zakynthos - Timisoara; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Tzante Hotel (Laganas) adults recommended, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate