LOCALIZARE
Leonidas Village Houses se afla la 5 km de portul pitoresc Polis. Plimbandu-se pe aleea pavata de pe coasta oaspetii pot gasi peste proaspat in Latchi, renumit in intregul Cipru.Restaurantele si cafenele se afla la 1 km.

FACILITATI
Leonidas este un complex fermecator cu 5 case traditionale din piatra, care impart o gradina comuna si o piscina de relaxare. Ofera vedere panoramica la satul Goudi si la muntii din jur.
Oaspetii se pot bucura de o dupa-amiaza relaxanta sub soarele cipriot langa piscina sau la umbra, in interiorul de piatra al proprietatii Leonidas Village. La doar 7 km se afla plajele golfului Akamas

CAMERE
Toate studiourile si apartamentele includ o veranda cu acces direct la piscina. Fiecare unitate cu aer conditionat are bucatarie moderna cu un cuptor cu microunde. La sosire, oaspetii beneficiaza de un cos cu fructe gratuit.
Maisonette cu 1 dormitor (Casa A) cu 2 etaje. La parter living si bucatarie, canapea extensibila, baie; la etajul 2 se afla o zona de dormit cu un pat dublu.
Maisonette cu 1 dormitor (Casa B) Situate la parter. Dormitor separat cu 2 paturi de o persoana, living cu canapea, bucatarie cu zona de luat masa.
Maisonette cu 2 dormitoare La parter living si bucatarie, canapea extensibila, baie; la etajul doi - 2 dormitoare, unul cu pat dublu, al doilea cu 2 paturi de o persoana. Tipul de pat suplimentar este o canapea extensibila.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-LCA Day 7 2023 Bucuresti - Larnaca; Taxe de aeroport; ; ; Avion LCA-OTP Day 7 2023 Larnaca - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Leonidas Village Houses, Paphos, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate