Family White House din Balcic este situat pe malul marii, aproape de Marina si nu departe de Gradina Botanica si Palatul.
Plaja: 150m de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul este complet renovat in 2020 si ofera camere duble si garsoniere, toate camerele sunt mobilate confortabil, cu aer conditionat centralizat, balcon, cablu TV, telefon, frigider, Wi-Fi, baie cu dus.
DOUBLE ROOM 2+0: aprox - 17 mp. In camere sunt doua paturi de o persoana. Toate camerele au aer conditionat, mini-frigider, balcon, cablu TV, telefon si dus in baie. Capacitate maxima de 2 adulti.
STUDIO 2+2: aprox- 25 mp. In camere exista un pat dublu si doua fotolii extensibile. Toate camerele au aer conditionat, mini-frigider, balcon, cablu TV, telefon si dus in baie. Capacitate maxima de 4 adulti.
Animalele de companie cu greutatea de pana la 10 kg sunt permise la hotel la o taxa de 20 BGN/zi.
Nu se ofera patut.
Nu exista camere pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: receptie 24 de ore, restaurant, bar, parcare interioara si exterioara, seif la receptie (10 BGN/zi), sauna si jacuzzi si baie de aburi.
Parcare: Parcarea gratuita este la aproximativ 150 m de hotel. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.
Contra cost:
Seif la receptie - 10 BGN pe zi.
Spa - Include sauna, jacuzzi, baie de aburi si halat de baie - 15 BGN de persoana pe ora.
Check-in se face dupa ora 14:00.
Check-out se face pana la ora 11:00.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Balchik Paste 2024 Bucuresti - Balchik; Autocar Balchik-Bucuresti Paste 2024 Balchik - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre WHITE HOUSE, Balchik, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate