Vizitează România
City Break title City Break subtitle
Viziteaza Romania
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

City Break România - transport individual

bed
TripAdvisor 4.0
Timișoara
România
de la
 
3590
/noapte/camera
bed
TripAdvisor 3.5
Cluj-Napoca
România
de la
 
4330
/noapte/cameră
bed
TripAdvisor 3.0
Iași
România
de la
 
25
/noapte/cameră
bed
TripAdvisor 4.5
Sibiu
România
de la
 
3538
/noapte/cameră

Cazare la munte - România

Cazare în stațiuni Balneo - România

Cazare litoral România

Vacanțe în România noastră

România noastră este o țară superbă, care are foarte multe de oferit, atât la munte, cât și la mare.

Munții noștri oferă atât peisaje spectaculoase, de care foarte mulți străini s-au îndrăgostit, cât și unele facilități pentru pasionații de sporturi de iarnă. La acest capitol știm că nu avem cele mai bune condiții, însă pe an ce trece, tot mai multe fonduri se investesc pentru modernizarea, prelungirea și îmbunătățirea pârtiilor de schi. În curând nu vom mai căuta experiențe profesionale în alte țări. 

Marea Neagră este una dintre beneficiile reliefului foarte diversificat de care dispunem, însă plajele sunt neîncăpătoare pentru numărul mare de români care încă frecventează litoralul românesc. Asta nu ne face decât să ne gândim la un viitor cu atât mai strălucit al stațiunilor românești de la Marea Neagră. Investițiile constante și în această zonă ne confirmă cererea mare pentru fiecare dintre lunile de vară.

Pe lângă aceste două extreme, în țara noastră mai sunt nenumărate locații care merită vizitate atât pentru istoria pe care o conservă, cât și pentru beneficiile pe care le pot aduce sănătății. Stațiunile balneo-climaterice pe care le avem nu sunt recomandate doar pentru persoanele în vârtă, ci și pentru toți cei care ar putea beneficia de pe urma proprietăților curative ale apelor termale sau sărate.